Veckans låt

Hej hej!

Idag kommer vecka 51:s låt! Det är andra inlägget under den här rubriken men den här låten är jättebra sim jag även tycker om den första låten jag la upp.

Den här låten heter "Nej" och är gjord av Norlie och kkv. Det är även deras nyaste låt och är riktigt bra! Här är den iaf:) ( om det inte funkar att lyssna på den kan ni gå in på youtube själva eller söka på spotify).
Lyssnar just nu på den låten på spotify:)

http://m.youtube.com/watch?v=-dZ4A2EcU_A

Ja det va det. Ha det bra
Kram linnea.


Bowling

TJA! (Sorry att jag inte bloggat på länge)
 
Idag iaf så har jag vart i skolan så klart men det var ingen vanlig tisdag:) Vi hade ett specialschema.
När vi kom till skolan satt det en lapp på dörren och där stod det att efter lunch skulle vi åka till Järntorget men inte vad vi skulle göra där. Ja, det tyckte då alla va ganska spännande. Innan vi åkte städade vi klassrummen och skåpen, spelade lite spel och gick på tipspromenad i skolan. Sen hade vi även språk och det var roligare än det brukar vara för det va sista språklektionen för i år och vi lekte även lite lekar. Sen åt vi mat och efter det tog vi färjan över till Rosenlund och spårvagnen därifrån till nån hållplats. Sen skulle vi bowla och det va jättekul för det va jättelänge sen jag gjorde det senast och jag va bättre än jag trodda att jag skulle vara.
Det va det jag typ har gjort idag. När jag kom hem spelade jag lite COD och kollade på Gossip Girl.
 
Det va det. Imon kommer även Veckans låt! Ha det bra
kram linnea
 
Har lite bildbrist så jag får ta kameran och gå ut och fota lite :)
 

Veckans låt

Här kommer veckans låt. Den här låten heter "Luckiest Girl" och de som har gjort den heter "Vinsten".
Jag tycker att den här låten är riktigt bra. här är den iaf. Jag började lyssna på den här låten efter att jag hade sett en serie som heter "Portkod 1321" vilket oxå är riktigt bra. Ni kan se den på SVT Play.
Tryck där --> http://www.youtube.com/watch?v=nzR23N1xZL8  för att lyssna på den :).
 
Hoppas att ni tycker den är bra.
kram Linnea
 

Nytt!

Hej hej!

Jag tänkte att jag ska börja skriva "veckans låt". Det innebär som det låter att jag ska lägga upp en låt som jag tycker om varje vecka. Då får ni musik tips och jag får något att göra som är kul Jag tycker nämligen om att lyssna på musik och lyssnar på musik så fort jag ska gå nån stans eller plugga eller nåt.

Ja det va väl det. Ha det bäst
Kram linnea

Har inga bilder på min mobil...


Stickar

Hej hej!!

Nu sitter jag i soffan och ska snart hämta min stickning. Jag tycker det är helt okej att sticka om man inte har något annat att göra eller när man sitter och kollar på TV som jag gör nu. Jag håller på att sticka en halsduk och ska kanske sticka eller virka något som en julklapp eller nåt. Vi får se hur det blir med det. Idag har jag inte tränat dom jag brukar göra på måndagar. Jag gjorde inte det för jag har riktigt ont i mitt knä så det vart ingen träning. Därför har jag hunnit plugga lite mer på SV, NO och lite på bilden.


2012-12-07

HEEJ!
 
Äntligen så är det fredag! Nu börjar jag faktiskt bli riktigt trött på skolan och det ska verkligen bli skönt med jullov om bara typ 10 skoldagar!
Idag när jag kom hem från skolan satte jag mig och kollade på Gossip Girl och det rekomenderar jag verkligen till er som inte ha sett det innan för det är en serie som är jättebra och det finns massa säsonger med typ 20 avsnitt i varje säsong. Ja, det är väl typ det jag har gjort. Jag spelade lite COD oxå men sen blev jag utkastad för min lillebror och hans kompis skulle spela wii (när det gick så bra för mig:().
Men nu sitter jag i mitt rum i mörkret (orkar inte gå och tända lampan) och bloggar och lyssnar på musik. Swedish House Mafia så klart.
I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, kanske hittar på något...  kanske går och klättrar lite! :-DD
Vilket är jättekul! Det måste ni testa nån gång
 
Det va nog det, bloggar förmodligen mer i helgen.
Kram Linnea
 
 

Snögubbe

Hej alla fina!

Nu har jag precis kommit hem från konfirmationen. Där övade vi på en teater som vi ska spela upp den andra advent. Jag är bara berättarröst så jag behöver bara prata och jag får även ha ett papper där det står;)).
Idag har jag vart på dans med klassen:) det va faktist väldigt kul och jag klara det ganska bra. Vi dansade street-dans. Vi fick även sluta 13 istället för 14:30. Egentligen skulle vi asså åka tillbaka och ha matte men vi fick läxa istället.
När jag kom hem målade jag naglarna, duschade och tvätta så jag har hunnit med mycket idag.
ÄNTLIGEN så är det fredag imon också, egentligen jag jag inte märkt så mycket av veckan för det har gått så fort men det blir skönt med fredag!!

Det va min dag. Ha det bäst
Kram linnea

Snögubbe- naglar


fel...

Jag råka trycka fel innan genom att skriva ett "P" och sen trycka ENTER fast skulle ta bort den....
 
HEJ i alla fall
 
nu sitter jag vid mitt skrivbord och lyssnar på Swedish House Mafia och pluggar (som vanligt). Egentligen så har vi inte så jättemycket läxor för jag har gjort färdigt det mesta redan men har SO att läsa. Jag tycker verkligen om Swedish House Mafia och speciellt "Don´t you worry child".... jaja.
 
ÄNTLIGEN är det snö! har längtat ända sen länge tillbaka. det är det bästa med vintern förutom julen då men på julen måste det va snö. Nu är det ju bara 20 dagar kvar till jul, får börja förbereda julklappar m.m.
har ni börjat köpa/göra julklappar än?
Nu måste jag fortsätta plugga så ha det bra
kram linnea
 
 
 

P


1:a december

Idag är det första december! OJ, va tiden har gått fort. det va ju typ sommar förra månaden ;-P
nu är det ju bara 24 dagar kvar till julafton och imon är det första advent.
Nu längtar jag väldigt mycket till julafton. får börja med att köpa/ göra lite julklappar.
 
Annars? ja, jag sitter i köket och lyssnar på musik och pluggar. ligger efter i typ alla ämnen efter att jag har vart sjuk så det blir mycket pluggande i helgen.
 
det va väl det. ha en  bra dag!
Kram Linnea
 
längtar till en varm och skön vår då man kan gå runt med shorts :D

RSS 2.0