frisk igen

hej hej
 
nu är jag typ frisk igen och jag va även i skolan. egentligen skulle jag va hemma men sen såg jag att jag hade missat ganska mycket så jag va tvungen att gå och ta med mig massa grejjer hem så det blir en plugghelg.
 
nu måste jag fortsätta plugga.
kram kram
bilder på big ben

Sjuk

Hej hej
Idag har jag vart hemma och sjuk och mår fortfarande inte så speciellt bra:(
Jag är ganska trött och har riktigt ont i huvet så jag orkar inte sitta vid en skärm så det blir ett kort inlägg.
Kram linnea


pluggar

sho bré
Måste blogga mer
 
Nu sitter jag i mitt rum ochlyssnar på musik pluggar tyska (prov imon), engelska och sv. i svenskan ska man skriva en CV och ett personligt brev och jag fattar ingenting så har typ skrivit 3 meningar och den ska va dataskriven efter att karin har kollat igenom den och inne på fredag så jag har lite bråttom med den men men... Ska även passa på att lägga in bilderna från min kamera nu när datan ändå är på.
 
det va väl det. ska försöka skärpa mig. hej då
kram linnea
 
 

PRAO

Haj haj!

Som ni redan vet så har ju vi PRAO nu och det är jättekul! Jag praoar på ett dagis och barnen där är jättesnälla. Idag va vi även och hade gympa och det va oxå kul. Imon ska vi oxå på utflykt till sjöfartsmuseet och det ska oxå bli kul och det är bara de som är 5-6 år som ska följa med;)
Ja det va väl det.
Kram linnea


Funkar inte

Asså den här lilla blogg-appen på mobilen funkar typ inte (ibland däremot funkar den) och jag orkar inte sätta på min dator... Det är därför jag inte bloggar så mycket. Annars då?
Idag är det söndag och det betyder att jag ska klättra idag. Den här veckan ska vi ha prao och inga läxor eller prov och det är jätteskönt.
Det va väl det.
Kram linnea
Längtar till snön och julen:) (vår julgran förra året)


konfa

Hej hej!
 
Detta blir ett snabbt inlägg för jag ska snart på konfirmation.
Idag har jag vart i skolan så klart och ska som sagt gå tillkyrkan för konfirmation om typ 5 minuter.
Det ska bli kul. jag kanske bloggar senare ikväll och lägger upp lite andra bilder.
Jag har faktiskt hunnit med att plugga lite inför NO provet som vi ska ha på fredag och lite engelska men behöver plugga musik ocg tyska oxå.
Nu måste jag springa...
Ha det bra tills vidare.
kram Linnea
GODIS ÄR GOTT!! (random...)
 

Helgen

Hejsan alla!!

Jag har inte bloggat så mycket i helgen men jag har haft fullt upp hela helgen.

Fredag: i fredags åkte jag, mamma och mina två lillebröder till Nordens ark och bodde på ett hotell där. När vi kom dit checka vi in och sen gick vi it i regnet och kollade på alla djuren. Jag fick många bra bilder på t.ex tigrarna och de va jätte fina. Jag tog även kort på leoparderna och det fanns en liten leopardbebis och den va jättesöt. Bär vi hade gått runt hela djurparken gick vi till hotellet igen och åt middag och sen gick vi ut på en vandring igen fast med en guide. Det va synd att det va så sent för man såg inte så mycket men vi hade ficklampa. Klockan nio ungefär va vi tillbaka i hotellet och då låg vi och kolla på tv.

Lördag: igår när vi gick upp på morgonen fixade vi oss och sånt och sen gick brandlarmet igång och alla i hela hotellet sprang ut på gården. Vi stod där och vänta i nästan 30 minuter och sen sa dom att det va ett falskt larm för att nån hade duschat i jättevarmt vatten så att larmet gick igång eller nåt sånt. Men vi kom i alla fall in igen och då åt vi frukost och sen checka vi ut och gick till bondgården som fanns där. Efter det åkte vi till Havets hus och kolla på fiskar och fika och sen åkte vi hem. Vi kom hem typ 17 eller nåt sånt och då va jag väldigt trött så jag satte mig i soffan och halvsov.

Idag: idag har jag vart och tränat nu på morgonen och nu sitter jag i soffan och kollar på tv.

Hoppas att ni har haft en bra helg.
Kram linnea.
Här är några bilder från helgen. Kommer fler bilder.


Åby badet

Hejsan hoppsan

Idag har jag vart på Åby badet och simmat och åkt rushkana. Jag simmade nog 500-600 meter i alla fall så jag har fått träning idag oxå. Den här veckan har jag tränat mycket:). Efter att vi simmar klart åkte vi till MC och åt lite. När vi kom hem sen satte jag mig och plugga och lyssnade på musik.
Just nu sitter jag i soffan och kollar lite på TV. Vi kanske även ska och fika snart oxå:).


Det va min dag idag. Kram linnea


RSS 2.0